Käyttöehdot

Munkauppa.fi ylläpitämän verkkokaupan - KÄYTTÄJÄSOPIMUS

1. Yleistä
Kuulapurkki.fi("palvelun tuottaja") määrittelee tässä sopimuksessa tarjoamansa Kuulapurkki.fi verkkokauppa -palvelun ("Palvelu") käyttöohjeet ja -määräykset. Palvelun käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja.
Palvelun käyttäjäksi katsotaan oikeustoimikelpoinen henkilö, joka palvelun avulla tilaa palvelussa esillä olevia tuotteita palvelun tuottajalta muuhun tarkoitukseen kuin harjoittamaansa elinkeinotoimintaa varten. Käyttäjä, joka ei hyväksy tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja, ei ole oikeutettu käyttämään palvelua.

2. Käyttäjän velvollisuudet
Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain ja hyvän tavan mukaisesti. Palvelussa esiintyvien teksti-, kuva- ja äänimateriaalien kopiointi ja julkaisu ilman palvelun tuottajan lupaa on ehdottomasti kielletty.

3. Palvelun tuottajan velvollisuudet ja rajoitukset
Palvelun tuottajalla on oikeus kieltäytyä myymästä henkilölle tai tekemästä sopimusta henkilön kanssa, joka rikkoo tässä sopimuksessa mainittuja ehtoja tai on entuudestaan velkaa palvelun tuottajalle. Palvelusta voi tilata siellä kulloinkin esillä olevia tuotteita. Tuotteiden toimitusalue on Suomi, ellei Palvelussa ole erikseen mainittu muita toimitusalueita.

Käyttäjällä ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen tai korkohyvitykseen tapauksissa, joissa palvelun tuottaja ei voi toimittaa tuotetta vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta syystä, esimerkiksi siksi, että tilattua tuotetta ei ole saatavilla. Tällaisessa tapauksessa palvelun tuottaja ilmoittaa toimituksen estymisestä 30 päivän kuluessa tilausvahvistuksesta ja toimitusajan kuluessa, sekä palauttaa samassa ajassa käyttäjän suorittamat maksut ilman korkohyvitystä.

Palvelun kautta tapahtuvassa myynnissä sovelletaan Kuluttajansuojalain postimyyntiä koskevia ehtoja. Palvelussa myytävillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen tai palvelun vastaanottamisesta lukien. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden hinnan- ja valikoiman muutoksiin.

Monet tuotteemme eivät valitettavasti sisällä käyttöohjeita, joten älä osta meiltä, mikäli kirjalliset ohjeet haluat.

4. Tilaaminen
Voidakseen tilata palvelussa olevia tuotteita, on käyttäjän oltava oikeuskelpoinen täysi-ikäinen henkilö ja asuttava Suomessa. Ala-ikäinen saa tilata palvelusta tuotteita ainoastaan huoltajansa suostumuksella, jolloin vastuu tilauksesta on huoltajalla. Käyttäjä voi tilata palvelussa olevia tuotteita rekisteröitymällä asiakkaaksi ja ilmoittamalla tilauksen yhteydessä kulloinkin vaadittavat tiedot.

5. Maksaminen ja toimitus
Tuotteista ja palveluista peritään kulloinkin voimassa olevien hinnastojen mukaiset maksut. Tuotteiden toimitusalue on Suomi. Tuotteet maksetaan palvelussa annetulla maksuvaihtoehdolla eli Checkout-maksu verkkopankkitunnuksilla. Tämä nopein ja turvallisin tapa maksaa ostokset. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout tarjoaa asiakkaille ilmaisen ostoturvan. Mikäli et saa tilaamasi tuottetta ja yhteydenotto kauppiaaseen ei onnistu, Checkout palauttaa tuotteen summan kokonaisuudessaan.

Asiakas vastaa postikuluista. Palvelun tuottaja lähettää tilausvahvistuksen palvelun käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, sekä tilauslähetteen ja mahdolliset käyttöohjeet toimituksen mukana.

6. Sopimusehtojen muuttaminen
Palvelun tuottaja voi tehdä tämän sopimuksen ehtoihin vähäisiä muutoksia ilman käyttäjän suostumusta. Palvelun tuottaja ilmoittaa mahdollisista sopimusehtojen muutoksista palvelussa. Muutokset astuvat voimaan ilmoituksesta. Käyttäjä hyväksyy muutokset ja sitoutuu noudattamaan niitä jatkaessaan palvelun käyttöä saatuaan tiedon muutoksista.

7. Sopimuksen päättyminen
Molemmat osapuolet voivat erikseen irtisanoa sopimuksen niin halutessaan. Irtisanominen astuu voimaan heti toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Olennaisen sopimusrikkeen vuoksi palvelun toimittajalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi.

8. Sopimuksen siirto
Käyttäjä ei voi siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle. Palvelun tuottaja ei siirrä sopimusta kolmannelle osapuolelle tiedottamatta siitä erikseen palvelussaan.

9. Riitatapaukset
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimuksesta aiheutuvat riidat, mikäli niitä ei saada ratkaistua neuvottelemalla, ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa.