Toimituskulut

Ostoksista perimme toimituskuluja tilauksen koosta riippumatta seuraavasti:

Maksutapa Toimituskulut Maksutapalisä Yhteensä
Checkout 7.50€ - 7.50€
Everyday* 7.50€ - 7.50€
Bussiennakko** 7.50€ 6,20€ 13.70€

 

 

 

 

Hinnat sisältävät ALV:n (24%).

*) Lasku kotiin ja täysin korotonta sekä kulutonta maksuaikaa 45 vrk. 

**) Minimitilaus 50€ ja maksimitilaus 500€

 

K-18

Emme toimita airsoftaseita alle 18-vuotiaille ilman huoltajan suostumusta.

Toimitusajat

Seurantakoodin saat sähköpostitse kun tuotteet on pakattu ja tilaukset lähetämme 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Periaattemme on että kaikki tuotteet jotka ovat näkyvillä ovat myös heti toimitettavissa; me emme siis pidä esillä tuotteita joita ei varastosta löydy. Loppuunmyytyjen tuotteiden toimitusaika on 25-90 päivää joten poistamme ne esiltä. Pyrimme pitämään kaikkia tuotteitamme varastossa, mutta joskus jonkun tuotteen suosio saattaa yllättää ja se saattaa loppua.

Posti

Itella ei enää kuljeta airsoftaseita eikä aseiden osia joten olemme poistaneet postin toimitustavoista.

Matkahuolto

Toimitamme kaikki tilaukset kätevästi ja nopeasti Matkahuollon välityksellä. Pakettipisteinä toimivat Matkahuoltojen lisäksi mm. Siwat ja Valintalot, jotka palvelevat kaikkina viikonpäivinä aamusta iltamyöhään. Voit valita itsellesi sopivan noutopaikan useasta vaihtoehdosta. Kaikkiaan pakettipisteitä on yli 1100 kpl kattaen koko Suomen.

Bussiennakko

Minimitilaus bussiennakolla tilattaessa on 50€. Bussiennakkotilaukset on oikeus jättää noutamatta mutta kyseisiin osoitteisiin emme enää lähetä uusia lähetyksiä. 

 

Checkout

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Joustoraha

Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5e. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5e /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa. Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Joustorahalla maksaminen tapahtuu Checkout-palvelun kautta.

Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

Ilmainen toimitus

Tuotteet, joiden kohdalla lukee lmainen toimitus, toimitetaan ilman toimituskuluja vain mikäli tuotteet ovat maksettu verkkopankkitunnuksilla.

Tilausvahvistus

Heti tilauksen lähetettyäsi saat vahvistuksen tilauksen perille menosta sähköpostitse.

Palautusoikeus ja kaupan peruuttaminen

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuote on otettu käyttöön, kauppaa ei voi kyseisen tuotteen osalta peruuttaa. Huomio myös että pakkauksen on oltava uuden veroinen ja myyntikelpoinen eli myöskään postin tai matkahuollon palautuslappuja ei saa olla tuotepakkauksessa liimattuna.Tuotteista, joiden pakkaus ei ole myyntikelpoinen, palautamme max. 80% tuotteen hinnasta. Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen samalla tavoin kuin myymälässä, mutta tuotteen käyttöönotto ja käyttäminen tarkoittaa peruutusoikeuden menettämistä. Postiennakolla lähetettyjä tuotteita emme lunasta ja aiheettomista palautuksista veloitamme tarkastusmaksun 30 euroa (sis. pk). Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Palautuksista veloitamme toimituskuluna 10€ mikäli tuote on palautettu asiakaspalautuksena. Kaupan perumisesta on ilmoitettava etukäteen sähköpostitse myynti (at) kuulapurkki.fi tai "ota yhteyttä" -lomakkeella. Paketin noutamatta jättäminen matkahuollosta tai lähettäminen takaisin ilman erillistä ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi.

Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 15 €:n maksun.

Reklamaatio

Mahdollisten virheiden tms. osalta vaihdon hoitaa Kuulapurkki.fi. Ota tällaisissa tapauksissa yhteyttä osoitteeseen myynti (at) kuulapurkki.fi

Vahingoittunut lähetys

Mikäli huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi meille edellä mainittuun osoitteeseen.

Käyttöohjeet

Monet tuotteistamme eivät sisällä käyttöohjeita. Älä osta meiltä, mikäli haluat kirjalliset suomenkieliset käyttöohjeet. Tuotteemme ovat suunnattu hyvin rajatulle, erityistä asiantuntemusta omaavalle asiakaspiirille, joten emme ole velvollisia toimittamaan suomenkielisiä käyttöohjeita (lähde: kuluttajavirasto).

Takuu

Tuotteilla on 6kk:n tuote- ja virhevastuu. Testaamme kaikkien sähköaseiden toiminnan ennen asiakkaalle toimittamista joten viallisia tuotteita emme toimita asiakkaille. Kiinalaisten aseiden mukana tulevat akut ovat yleensä huonolaatuisia ja siksi suosittelemme laadukkaan akun hankkimista. Kiinalaisvalmisteisia aseita suosittelemme aloittelijoille ja satunnaisille pelureille, sillä niiden laatu ja kestävyys ei ole yhtä hyvä kuin kalliimmissa aktiivipelureille suunnatuissa aseissa. Myös virittelijöille ja "tee-se-itse" -miehille ne ovat hyviä vaihtoehtoja. Asiakkaan velvollisuus on myös tarkistaa ruuvien kireys ennen tuotteen käyttöönottoa ja aina käytön jälkeen sillä emme vastaa kadonneista ruuveista tai muista osista. Myös aseen piippu on syytä puhdistaa ennen käyttöönottoa sillä piipussa on usein rasvaa tehtaan jäljiltä.Emme ota vastuuta myöskään mikäli aseessa käytetään LiPo tai yms viritysakkua. Emme vastaa asiakkaan itsensä purkamista aseiden viosta sillä itse purettu tuote epää takuun. Älä yritä korjata rikkoontunutta tuotetta mikäli et tiedä mitä olet tekemässä.

Virhe tiedoissa

Pidätämme oikeuden pidättäytyä toimituksesta, mikäli kyseessä on vahingossa virheellisesti syötetty hinta, tai muu virheellinen tieto. Myös aseiden lähtönopeuksissa on suuria eroja eri yksilöiden välillä eli suuriakin heittoja saattaa esiintyä ilmoitettuihin lähtönopeuksiin molempiin suuntiin. Mikäli haluat kronotetun yksilön niin ota yhteyttä ja etsimme sen sinulle pienellä korvauksella.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Emme vastaa ongelmista jotka aiheuttaa sota, terrorismi, varkaus, tulipalo, sähkökatkos, tai muu vastaava.

Toimitusehtojen noudattamatta jättäminen

Mikäli asiakas ei noudata toimitusehtojamme emme ole ko asiakkaalle velvollisia toimittamaan tuotteitamme.

Lisätietoja Lisää tietoa ostajan oikeuksista: http://www.kuluttajavirasto.fi/

Munkauppa.fi Oy

Putkimiehentie 16

36100 KANGASALA AS.